چاپ        ارسال به دوست

سرپرست دبیری فدراسیون مطرح کرد :

پیشنهاد راه‌اندازی مراکز آموزش ورزش ناشنوایان آسیا و جهان در ایران

سرپرست دبیری فدراسیون ناشنوایان گفت: تلاش بر این است که مراکز آموزش ناشنوایان در سطح آسیا و جهان را در ایران راه اندازی کنیم.

پژمان معتمدی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: یکی از اهداف من در این فدراسیون چابک سازی سیستم و تغییرات در چارت سازمانی خواهد بود و سعی دارم افراد را براساس واجد شرایط بودن در پست‌های مختلف قرار دهم تا بتوانیم خلاءهایی که در گذشته وجود داشت را مرتفع کنیم و در جهت رشد و پیشرفت ورزش ناشنوایان قدم‌های خوبی برداریم.

وی در مورد بحث آموزش و پژوهش در فدراسیون ناشنوایان گفت: در این فدراسیون نزدیک به ۲۳ انجمن فعالیت دارند که در رویدادهای مختلف آسیایی، جهانی و المپیک شرکت می‌کنند. آن چه برای من جالب توجه بود جدی نگرفتن بحث آموزش و پژوهش در این فدراسیون و خلاءهای موجود بود. سعی دارم با برگزاری سمینارها، کارگاه‌های آموزشی و دوره‌های دانش افزایی برای مربیان و داوران به سمتی حرکت کنیم که از نظر کمی و کیفی در حوزه آموزش ناشنوایان عملکرد بهتری داشته باشیم.

سرپرست دبیری فدراسیون ناشنوایان اضافه کرد: به جرات می‌توانم بگویم از زمان تاسیس این فدراسیون تا امروز تنها یکی دو دوره دانش افزایی مربیان و داوران برگزار شده است. حتی در سطح آسیا و جهان نیز در ورزش ناشنوایان بحث آموزش و پژوهش بسیار ضعیف دیده شده و عملکرد قابل توجهی در این زمینه وجود نداشته است.

وی گفت: یکی از پیشنهادات من به رییس فدراسیون برای تقویت بحث آموزش و پژوهش این بود که مراکز آموزشی ناشنوایان در سطح آسیا و جهان را در ایران راه اندازی کنیم و بتوانیم به تولید محتوا بپردازیم. قطعا این امر سبب می‌شود تا بتوانیم در بحث آموزش و پژوهش وسیع تر عمل کنیم.

معتمدی اضافه کرد: یکی از معضلات حائز اهمیت در این فدراسیون، میانگین سنی ورزشکاران در تیم‌های ملی ناشنوایان است که متاسفانه در تمام انجمن‌ها این مسئله به چشم می خورد. این امر نشانگر آن است که بستر سازی لازم در این زمینه صورت نگرفته و استعدادیابی در این فدراسیون به صورت جدی دنبال نشده است. البته اگر بحث استعدادیابی نیز انجام شده در قالب مسابقات بوده و در دل مسابقات نفرات برتر شناسایی و به تیم‌های ملی دعوت شده‌اند. سعی داریم  از طریق مدارس استثنایی جامعه هدف خود را شناسایی کنیم و به تربیت نیروهای متخصص در رشته‌های مختلف بپردازیم، بدون شک در آینده خروجی خوبی از این مسئله برای پرورزش استعدادها خواهیم داشت. بنابراین به جز بحث ساختار فدراسیون و انجمن‌ها تلاش خواهم کرد در زمینه آموزش و استعداد یابی نیز گام‌های موثری برداریم تا تحول خوبی را در فدراسیون ناشنوایان ایجاد کنیم.

سرپرست دبیری فدراسیون ناشنوایان اظهار کرد: به منظور تشویق هیات‌های استانی سعی دارم فعالیت استان‌ها را در قالب سیستم ارزشیابی مورد بررسی قرار دهیم تا براساس فعالیتشان به آنها بودجه تخصیص دهیم. این امر سبب می‌شود تا هیات‌های استانی در ورزش قهرمانی و همگانی زنان و مردان ناشنوا عملکرد بهتری داشته باشند.

وی در پایان به توسعه کمیته همگانی فدراسیون ناشنوایان اشاره کرد و گفت: با تعاملی که با فدراسیون ورزش همگانی خواهیم داشت، سعی دارم در کنار تقویت ورزش قهرمانی در بعد همگانی نیز بسترهای خوبی را ایجاد کنیم تا نگاهمان تنها به بخش قهرمانی ورزش ناشنوایان نباشد و بتوانیم در آینده یک خروجی خوبی را از فعالیت بدنی ناشنوایان با برگزاری جشنواره‌ها داشته باشیم. البته این فعالیت‌ها بیشتر کیفی خواهد بود تا به نتایج قابل توجهی دست پیدا کنیم.


١١:١٠ - دوشنبه ٢٢ ارديبهشت ١٣٩٩    /    شماره : ١٨٤٩    /    تعداد نمایش : ١٤٣٩


نظرات بینندگان
این خبر فاقد نظر می باشد
نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: