سردبیر محترم البرز ورزشی سلام علیکم
به اطلاع میرساند با توجه به درج خبری در آن رسانه با تیتر “در فدراسیون ناشنوایان چه میگذرد” براساس قانون مطبوعات سریعاً نسبت به درج جوابیه این فدراسیون در همان بخش آن رسانه اقدام عاجل نمائید: «جوابیه فدراسیون » علیرغم تلاشهای بسیار موثر مدیریت جدید فدراسیون و ثمرات غیرقابل انکار آن که یک نمونهاش «کسب عنوان تاریخی قهرمانی قاره کهن برای ایران عزیز و سربلند در دهمین دوره بازیهای آسیایی ناشنوایان» (که تحسین و تبریک عالیترین مقام اجرایی کشور و نیز تعداد کثیری از اعضای هیات محترم دولت و مجلس محترم را در پی داشت) و نیز سایر اقدامات بسیار ارزنده بنیادین که پایهگذاری شده است جامعه ورزش ناشنوایان در حالیکه این روزها بعد از کسب عنوان قهرمانی آسیا، با حمایت قاطع مقام عالی وزارت ورزش، عزم خود را برای حضور پرقدرت در بیست و پنجمین دوره المپیک تابستانی ناشنوایان جزم کرده است.
شاهد بداخلاقیهای غیرحرفه ای برخی رسانههای غیر رسمی است در این میان سیاست و راهبرد رئیس محترم فدراسیون این است که جواب منتقدان را با عملکرد فوق درخشان و فعالیتهای بی بدیل و رضایت جامعه محترم ورزش ناشنوایان باید داد.
در همین خصوص در وهله اول، تصمیم به بی اعتنایی و تلاش بیشتر برای پیشبرد اهداف عالیه فدراسیون داشتیم ولیکن بنا به تقاضاهای مکرر خانواده محترم ورزش ناشنوایان کشور که از اخبار از این دست، جریحهدار شده بودند بر آن شدیم تا از حقوق این خانواده مظلوم و پرافتخار، دفاع نمائیم.
لذا موارد ذیل به عنوان جوابیه تقدیم افکار عمومی جامعه می شود که بهترین قاضیان هستند:
۱- این خبر سراسر کذب در قالب مصاحبه با آقای عزیزی، مدیرفنی اسبق انجمن فوتبال ناشنوایان تنظیم و منتشر شد ایشان که گمان می کند مدعی العموم ورزش کشور است گفته : چرا فردی که سابقه محکومیت دارد را به عنوان رئیس انجمن فوتبال فدراسیون منصوب کردید؟ این درحالیست که: الف: براساس اسناد و مدارک موجود، انتصابات در فدراسیونها، پس از استعلام از مراجع ذیصلاح و رویت نامه عدم سوء پیشینه کیفری انجام میگردد و آقای شهرام خیری در زمان انتصابش، مورد تائید مراجع ذیصلاح بوده و فاقد سوء سابقه کیفری بوده است. اگر منظور ایشان این است که آینده افراد را حدس بزنیم باید عرض کنیم که فدراسیون قدرت ماوراطبیعه برای پیشبینی حوادث آنی را ندارد و بنا به فرموده معصومین (علیه السلام) و نیز امام راحل ((ملاک حال افراد است)). ب: هر کدام از ما در معرض اتفاقات مختلف هستیم لذا پس از اینکه حکم محکومیت ایشان صادر شد، بلافاصله در تاریخ ۱۰ دی ۱۴۰۳ استعفای کتبی خود را به فدراسیون تحویل داد که همان روز مورد قبول قرار گرفت و فی الحال این انجمن مهم تا انتخاب اصلح که توان مدیریتی و اجرایی و حسن سابقه داشته باشد توسط شورای فنی فدراسیون مدیریت می شود و خوشبختانه فوتبال ناشنوایان با توجه به تخصص خاص مدیران فدراسیون در این رشته، در بهترین وضعیت مدیریت می شود تا ان شاالله فرد توانمند منصوب گردد. ج: انتخاب آقای خیری با نظرسنجی جمعی از پیشکسوتان و صاحبنظران فوتبال ناشنوایان صورت گرفته بود و جالب اینکه ایشان معرفی شده از سوی آقای فرهاد سلکی رئیس قبلی انجمن فوتبال بودهاند.
۲- در قسمت دیگری از این مصاحبه گفته شده که”از ورزشکاران در مسابقات آسیایی مالزی، رسید سفید امضا برای دریافت پول گرفتهاند در صورتیکه دیناری به آنها تحویل داده نشده است” این موضوع اساساً کذب بوده و از بیخ و بن غلط و دروغ است و انتشار آن به منزله نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی خصوصاً جامعه محترم ورزش کشور است. در غیر اینصورت براساس قانون مدنی که هرکسی هر ادعایی که دارد باید اثبات کند، منتظر دلایل محکم و محکمه پسند از طرف منتشرکنندگان این خبر هستیم.
۳- وظیفه مدیر مسئول و سردبیر هر رسانه این است که ماهیت و اصالت اخبار و مصاحبهها را بررسی کند چرا که هرکسی ممکن است هرموضوعی را بگوید. آیا مدیرمسئول نباید حداقلهای نشر یک خبر که “اصالت منبع خبر” و “اصالت موضوع و صحت موارد نقل شده در مصاحبه است” را رعایت کند؟! “عنوان مدیر مسئول” یعنی اینکه این فرد در قبال تمام نوشتهها و عکسهای این رسانه، مسئولیت دارد خداوند متعال میفرمایند ” کُلُّکُمْ رَاعٍ وَ کُلُّکُمْ مَسْئُولٌ عَنْ رَعِیَّتِهِ” همه شما نگهبانان هستید و همه شما در قبال آنچه نگهبان هستید مسئولید، اگر چه بعد از ۳ روز انتشار، با پیگیری فدراسیون این خبر از سایت البرز پاک شده است ولیکن تکلیف اذهانی که با این خبر مشوش شده جه میشود؟ در میان در حالیکه صدها کار اساسی و اصولی که برای اعتلای نام ایران اسلامیان در این فدراسیون در حال اجراست چرا باید ذهن ورزشکاران عزیز ناشنوا با یک خبر سراسر کذب مشوش شود؟!! این موضوع مصداق تنویر افکار عمومی است یا تشویش و دروغ پراکنی؟!!
۴- براساس قوانین مدنی، انتشار حکم محکومیت افراد فقط با دستور مقام محترم قضاوت امکان پذیر است و برای همه احکام و همه مجرمان نیز این اتفاق نمی افتد، ماده ۳۶ قانون مجازات اسلامی در خصوص نحوه انتشار حکم محکومیت مقرر داشته که (حکم محکومیت قضایی در جرایم موجب حد مجاز و افساد فی الارض یا تعذیر تا درجه چهار و نیز کلاهبرداری بیش از یک میلیارد در صورتی که موجب اخلال در نظم یا امنیت نباشد در یکی از روزنامه های محلی در یک نوبت منتشر می شود، انتشار حکم محکومیت از جمله ضمانتهای اجراهای شرمسار کننده است) حال سوال اینجاست،آیا این رسانه یا مصاحبه شونده اجازه مکتوب نشر مجرمیت یک شهروند را از مقام قضایی داشته است ؟! امام صادق (ع) می فرماید: آبروی مومنی از اهانت به کعبه مقدس هم مهمتر است. علی ایحال با توجه به تکرار اخبار کذب در این رسانه، فدراسیون ناشنوایان جمهوری اسلامی ایران به عنوان نماینده جامعه پرافتخار ورزش ناشنوایان عزیز و مظلوم سراسر کشور، شکایت از این رسانه و نیز مصاحبه کننده را حق خود می داند و برای پیشگیری از اقدامات مشابه، از مسئولین این رسانه(خبرنگار، سردبیر و مدیر مسئول و نیز مصاحبه شونده جهت این خبر و اخبار کذب قبلی در دادگاه فرهنگ و رسانه طرح دعوی نموده است) و تا احقاق حق مشروع خود و با مستندات قبلی و فعلی، این دعوی را پیگیری میکند و مخاطبین عزیز را از نتیجه این دادگاه مطلع میسازد.
دکتر سعید علی آبادی
سخنگوی فدراسیون ورزش های ناشنوایان